Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová ČTK
20. dubna 2023 12:31
Čas čtení 0:43

Z ložnice je kancelář. Miloš Zeman si pronajal byt k setkávání

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Z ložnice je kancelář. Miloš Zeman si pronajal byt k setkávání
Zdroj: Jiří Ovčáček

Bývalý prezident Miloš Zeman ve středu zahájil činnost v nové kanceláři v pražské Jaselské ulici. V nové kanceláři, kterou má pronajatou od pražského arcibiskupství, plánuje pracovat jeden den v týdnu.

Chce v ní přijímat návštěvy a poskytovat rozhovory, uvedla ČTK. Novinářům řekl, že se na otevření těšil a že se zejména těší na své přátele. Kancelář se nachází v činžovním domě. Zeman, který se kvůli nemoci pohybuje na vozíku, se po příchodu musel vypořádat se schody, které do budovy vedou. Vystoupat mu je pomohli jeho ochránci.

Inzerát je stále dostupný, každý si ho může prohlédnout

Jak upozornil server Novinky.cz, inzerát je stále dostupný na webu. Právě jedna z ložnic se stala novou kanceláří. To vyvolává pobavené reakce uživatelů sociálních sítí. Dalším bodem navyšujícím debatu je fakt, že ačkoliv se Zeman pohybuje na vozíčku, byt není bezbariérový.

S chodem kanceláře mu budou pomáhat jeho bývalí hradní spolupracovníci, mediální záležitosti bude mít na starost i nadále jeho bývalý mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman už dříve oznámil, že asistentku v kanceláři mu bude dělat jeho žena Ivana.

7. března 2023 18:28 Čas čtení 1:09 Zeman omilostnil firmu z kauzy ovlivnění zakázky v Lánské oboře (Aktualizováno) Zeman omilostnil firmu z kauzy ovlivnění zakázky v Lánské oboře (Aktualizováno)

Kancelář, která má podobu běžného bytu, si od společnosti XPlace Alfa, realitní kanceláře založené pražským arcibiskupstvím, pronajal spolek Přátelé Miloše Zemana.

Domů
Sdílet
Diskuse