Nedopalky v přípravně zeleniny, olej vedle záchodové mísy. Podívej se, na jaký humus narazila hygiena v pražských restauracích
Špinavé stěny a podlaha v kuchyni pod pracovními stoly.
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Špinavý akumulační zákryt vzduchotechniky nad sporákem v kuchyni s viditelnými kapkami mastnoty a prachovými částicemi.
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Špinavé stěny a podlaha v kuchyni pod pracovními stoly.
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Znečištěný dřez a známky kouření v přípravně zeleniny – ve dřezu nedopalek od cigarety.
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Nevhodné skladování potravin na hygienickém zařízení a na zemi.
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Nesourodé skladování potravin v znečištěném mrazicím zařízení.
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Galerie, které by tě mohly zajímat:
„Evropská komise musí najít jiné způsoby financování Ukrajiny.“ Česko podle Babiše za nic ručit nebude „Evropská komise musí najít jiné způsoby financování Ukrajiny.“ Česko podle Babiše za nic ručit nebude
Česko má svou první dvouhvězdu! Michelin vybral to nejlepší z českého gastra Česko má svou první dvouhvězdu! Michelin vybral to nejlepší z českého gastra
Otevírací doba na Vánoce a na silvestra: Kdy a kde si budeš moct nakoupit? Otevírací doba na Vánoce a na silvestra: Kdy a kde si budeš moct nakoupit?
Vyhazuješ zbytečně jídlo po Vánocích? Nesnězeno připravilo pět tipů, jak se tomu vyvarovat Vyhazuješ zbytečně jídlo po Vánocích? Nesnězeno připravilo pět tipů, jak se tomu vyvarovat
Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
1 / 6
Sdílet