Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková
19. září 2023 14:52
Čas čtení 0:34

Má Putin dvojníka? Podle experta může být ruský prezident blízko smrti

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Má Putin dvojníka? Podle experta může být ruský prezident blízko smrti
Zdroj: TASR/AP/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool

Ruský prezident Vladimir Putin se podle profesora Valerije Solovjova neobjevil na veřejnosti od roku 2022. Ruský expert na mezinárodní vztahy to řekl v rozhovoru s opozičním YouTube kanálem.

Solovjov tvrdí, že dvojník zastupuje ruského prezidenta na veřejných vystoupeních z důvodu smrtelné choroby, jíž Putin trpí, píše web The Jerusalem Post. „Až Putin zemře, bude otázkou hodin, než se to dozví celý svět. Mnoho subjektů v Rusku i v zahraničí na tuto informaci netrpělivě čeká,“ uvedl Solovjov. „Stane se to ještě před koncem letošního podzimu,“ dodal

Solovjov své domněnky o podlomeném zdraví ruského prezidenta sdělil v rozhovoru pro opoziční YouTube kanál. „Vladimir Putin má kvůli smrtelné nemoci dvojníka. Veřejně nevystoupil od začátku roku 2022,“ řekl Solovjov. 

Spekulace o tom, že by Putin mohl zatajovat svůj skutečný zdravotní stav a k vystoupení na veřejnosti za sebe využívat dvojníka, jsou častější od doby, co ruská vojska provedla invazi na Ukrajinu. Navzdory rozsáhlým úvahám o Putinově zdraví Kreml důrazně odmítá jakákoliv tvrzení o podlomeném zdravotním stavu ruského prezidenta a veřejnost přesvědčuje o jeho „vynikajícím zdraví“.

Domů
Sdílet
Diskuse