Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Koucká
21. září 2023 7:01
Čas čtení 0:42

Polští kněží uspořádali orgie na faře. Prostitutovi v bezvědomí pak odmítli poskytnout pomoc

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Polští kněží uspořádali orgie na faře. Prostitutovi v bezvědomí pak odmítli poskytnout pomoc
Zdroj: Unsplash/zaya odeesho/volně k užití

Na polské kněží se provalil pořádný skandál. Duchovní si totiž na jeden z večírků měli pozvat mužského prostituta. Poté, co se party zvrhla a jeden z účastníků skončil v bezvědomí, ostatní odmítli kvůli kontroverzní zábavě vpustit lékařskou pomoc.

Večírek se měl uskutečnit v areálu farnosti Panny Marie Andělské v Dąbrowě Górnicze a nyní ho vyšetřuje policie. V noci ze 30. na 31. srpna se zde měl pořádat večírek duchovních sexuálního charakteru, zdroj obeznámený s pozadím případu pro polské médium Gazeta Wyborcza uvedl, že účastníci také požili prášky na podporu erekce. 


V jednu chvíli se ale party vymkla kontrole a jeden z účastníků, který byl shodou okolností mužský prostitut, upadl do bezvědomí. Jeden z dalších účastníků muži zavolal záchranku, když ale přijela, nikdo ji nechtěl do služebního bytu vikáře pustit. 

9. února 2022 10:10 Čas čtení 0:56 Bývalý papež se omluvil za sexuální násilí v církvi. Přímé pochybení však odmítl Bývalý papež se omluvil za sexuální násilí v církvi. Přímé pochybení však odmítl

Záchranáři proto byli nuceni zavolat policii, která zasáhla a v bytě nalezla muže v bezvědomí. „Prozatím není známo, zda zraněný muž souhlasil se sexem s více lidmi. Určitě se však jednalo o dospělého člověka,“ zdůraznil informátor médiím. 


Policisté předali materiály ze zásahu prokuratuře v Dąbrowě Górnicze. Okamžitě bylo zahájeno vyšetřování případu. „Případ vyšetřujeme z důvodu neposkytnutí pomoci osobě v situaci hrozící bezprostředním nebezpečím ztráty života nebo těžké újmy na zdraví. Za to hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ prozradil listu mluvčí okresní prokuratury Waldemar Łubniewski.

Domů
Sdílet
Diskuse