Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Marek Pros
22. prosince 2023 v 14:15
Čas čtení 0:22

VIDEO: Policie zveřejnila autentické video přímo ze zásahu na fakultě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Policie zveřejnila autentické video přímo ze zásahu na fakultě
Zdroj: Policie ČR
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Na dopolední tiskové konferenci policisté ukázali záběry ze zásahu, které okomentovali a na kterých ukázali, jak během čtvrteční akce postupovali.

Plný záznam, kde jsou rozmazané obličeje a je slyšet převážně komunikaci mezi policisty a pohyb po škole, je k dispozici na oficiálním kanálu Policie ČR na YouTube.

Sestříhaný záznam z osobních kamer policistů odhaluje rychlé vniknutí na fakultu, komunikaci mezi zasahujícími i ošetřování raněných. Na zákroku proti útočníkovi se podílely stovky policistů, žádný z nich neutrpěl zranění.

„Velmi bych chtěl ocenit i transparentní komunikaci Policie ČR od první minuty. Takto si jako ministr vnitra představuju kvalitní, strategickou, cílenou, dobrou komunikaci a otevřenost, která byla viditelná i během dnešní tiskové konference Policie ČR,“ řekl ministr vnitra Rakušan.

Domů
Sdílet
Diskuse