Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ondřej Jarůšek
30. srpna 2023 9:42
Čas čtení 0:51

Půjde Mawar do vězení? Policie obvinila zápasníka ze dvou trestných činů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Půjde Mawar do vězení? Policie obvinila zápasníka ze dvou trestných činů
Zdroj: Oktagon MMA

V případu zápasníka Tadeáše Růžičky došlo k posunu. Policie jej obvinila ze dvou trestných činů. V případě prokázání viny může jít bojovník na několik let za mříže.

Před několika týdny se na internetu rozšířilo video, ve kterém bojovník Tadeáš „Mawar“ Růžička stojí nad bezvládně ležícím mužem, nadává mu a fackuje ho. Za to jej odsoudili mnozí kolegové z branže a od organizace Oktagon MMA, kde se v minulosti představil, dostal nadobro stopku. Teď má ale Mawar zaděláno na ještě větší problémy.

Poškozeného muže z videa se policistům podařilo identifikovat a vyslechli ho. Bojovník teď má na krku obvinění ze dvou trestných činů, za které mu hrozí až tři roky ve vězení, informovala stanice CNN Prima News.

7. srpna 2023 12:00 Čas čtení 13:01 Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu
Tadeáš Růžička Oktagon MMATadeáš Mawar RůžičkaTadeáš Mawar RůžičkaTadeáš Mawar Růžička
Zobrazit galerii
(6)

Policisté o posunu v případu informovali v tiskové zprávě. „Kriminalistům se již povedlo zjistit totožnost poškozeného a vyslechnout ho. Zároveň zjistili dostatek podkladů k tomu, aby mohli zahájit trestní stíhání proti konkrétní osobě, a to pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví,“ uvedl mluvčí Jan Daněk.

Inkriminované video ale není to jediné, čím na sebe Růžička v posledních týdnech přitáhl pozornost. Objevilo se totiž také obvinění, že na Letné nabádal přítelkyni, aby zbila jinou dívku, a údajně dal pěstí její kamarádce.

Mawar si dosud z obvinění příliš těžkou hlavu nedělal. „Dar vs. prokletí, lidi. Být slavný není tak růžové, jak se zdá. Dávejte ara. Neposlouchejte bulvár. Nemluvte s bengama. To je vaše cesta. Přeju všechno nejlepší. Začínám zase trénovat. Čtvrtý kemp,“ cituje jeho prohlášení Deník.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse