Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
21. října 2023 13:48
Čas čtení 0:21

Tragédie v Nymburce: Po pádu rogala zemřeli dva muži, stroj začal hořet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ve středočeském Nymburce se v sobotu dopoledne zřítilo rogalo. Oba muži, kteří strojem letěli, při nehodě zahynuli.

Operátoři tísňové linky přijali hlášení o pádu rogala kolem půl dvanácté dopoledne. Na místo nehody se okamžitě vydali záchranáři, policisté i hasiči, informovala Policie ČR v tiskové zprávě.

21. října 2023 12:00 Čas čtení 0:51 Česko zažilo extrémně teplou podzimní noc. Rekordy mohou padat i o víkendu Česko zažilo extrémně teplou podzimní noc. Rekordy mohou padat i o víkendu

„Po pádu začalo rogalo hořet. Posádku rogala tvořili dva muži, kteří bohužel na místě zemřeli,“ řekla serveru Novinky policejní mluvčí Michaela Richterová. Nehodou se společně s kriminalisty bude zabývat Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod. 

Podle Richterové byla u obou zemřelých nařízena soudní pitva. „Kriminalisté nyní budou zjišťovat, co této tragické události předcházelo či který z mužů rogalo pilotoval,“ doplnila. 

rogalorogaloRogalo
Zobrazit galerii
(3)
Domů
Sdílet
Diskuse