Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Lukáš Čelka
21. října 2023 15:15
Čas čtení 0:46

Chytili gastropodvodníka: Muž předstíral infarkt, aby nemusel platit účty v restauracích

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Chytili gastropodvodníka: Muž předstíral infarkt, aby nemusel platit účty v restauracích
Zdroj: Pexels/freestocks.org

Z restaurace se pokusil odejít bez zaplacení už dvacetkrát.

Padesátiletý muž ze Španělska v několika restauracích předstíral infarkt, aby nemusel zaplatit za jídlo, které si objednal. V poutech skončil krátce poté, co padl k zemi a předstíral, že mu je špatně, v jedné z restaurací španělského města Alicante, píše portál Complex s odvoláním na španělský server 20minutos.

21. října 2023 12:00 Čas čtení 0:51 Česko zažilo extrémně teplou podzimní noc. Rekordy mohou padat i o víkendu Česko zažilo extrémně teplou podzimní noc. Rekordy mohou padat i o víkendu

Muž se v podniku prezentoval jako zámožný turista a objednal si paellu s mořskými plody a whisky. Místo toho, aby zaplatil 34,85 eura, se rozhodl opustit restauraci se slovy, že si jen jde pro peníze. Personálu tvrdil, že si zapomněl peněženku na hotelu. Když ho z restaurace přesto nepustili, hodil sebou na zem a začal předstírat infarkt. Číšník však na jeho triky nenaletěl a přivolal policii.

infarkt, bolesť
Zdroj: Pexels/freestocks/volně k užití

Jak dále píše Complex, jde už o mužovo dvacáté zatčení během jednoho roku. Všechny se týkaly podvodů na různých místech v turistické oblasti města Alicante.

Policista, který měl čest zatknout podvodníka, tvrdí, že se vždy po příjezdu policie na místo činu usmívá a působí klidně. Posilněn několika skleničkami alkoholu pravděpodobně věří, že mu to vždy nějak projde. Vrásky v čele mu naposledy dokonce nedělal ani fakt, že musel strávit jednu či dvě noci v cele, než se dostal před soud.

Domů
Sdílet
Diskuse