Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
29. února 2024 14:31
Čas čtení 0:41

Muž chtěl od pojišťovny peníze, uříznul si chodidla

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž chtěl od pojišťovny peníze, uříznul si chodidla
Zdroj: Pixabay/stevepb

Žací stroj měl muži z vesnice Willow Springs v Missouri useknout obě chodidla. Policii bylo na případu ale hned něco podezřelého. Muž měl na obou nohou škrtidla a nikomu nebylo jasné, jak mu byla nasazena. Jak to tedy doopravdy bylo?

Případ po celou dobu provázela spousta nejasností, policisté ho tedy uzavřeli až několik měsíců po incidentu, a to letos v únoru. Kromě škrtidel byla další podezřelou věcí useknutá chodidla, která nikde v okolí údajného místa činu nebyla k nalezení.

29. února 2024 13:35 Čas čtení 0:48 Český horolezecký svaz zveřejnil sexistický inzerát. Musel se omluvit Český horolezecký svaz zveřejnil sexistický inzerát. Musel se omluvit

Řezy na nohou muže, který má nehybné dolní končetiny, byly zároveň velmi čisté a nic nenaznačovalo tomu, že by mu je měl useknout traktor. Poslední otázkou, kterou americká policie řešila, bylo, jak by se k traktoru paraplegik dostal.

Nikdy nelhal

Nakonec policie zjistila, že chodidla mu usekl sekerou muž z Floridy, za což mu poškozený zaplatil. Vyšetřovatelé dopátrali, že se muž pokoušel získat peníze od pojišťovny. Vzhledem k tomu, že však nikdy formálně nepodal nepravdivé tvrzení, proti němu žalobci nevznesli obvinění. Policisté zvažovali, že jej obviní alespoň ze zneužití policejních a záchranářských složek, ovšem muž byl v tak špatném stavu, že by pro něj byl pobyt v cele až příliš náročný.

Chodidla se v závěru ale přece jenom našla. Pár dní poté zavolali policistům příbuzní zraněného, že je našli ve kbelíku zakrytém pneumatikami.

Domů
Sdílet
Diskuse