Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
19. března 2024 15:45
Čas čtení 0:18

Policie našla dva mrtvé muže na nádraží v Černošicích

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie našla dva mrtvé muže na nádraží v Černošicích
Zdroj: Policie ČR

Na nádraží ve středočeských Černošicích-Mokropsech našla policie dva mrtvé muže. Po ohledání těl se zjistilo, že nezemřeli násilnou smrtí.

„Na nádraží v Černošicích ohledáváme místo činu nálezu dvou mrtvých osob. Na místě je kriminalistický technik s kriminalisty,“ popsala Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

19. března 2024 8:55 Čas čtení 0:37 Youtuber tvrdí, že byl brutálně napaden skupinou 20 lidí. Případem se zabývá policie Youtuber tvrdí, že byl brutálně napaden skupinou 20 lidí. Případem se zabývá policie

„Koroner ohledal těla dvou mužů a uvedl, že nezemřeli násilnou smrtí,“ informovala. Těla byla v domku na nádraží. Kriminalisté podle ní nařídili soudní pitvu pro přesné určení příčiny úmrtí.

Policisté na místo vyjížděli v úterý dopoledne. Záchranná služba na místo vyslala koronera, společně s ostatními službami na místě zasahují i hasiči. Totožnost zemřelých je zatím neznámá.

Domů
Sdílet
Diskuse