Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
19. března 2024 8:55
Čas čtení 0:37

Youtuber tvrdí, že byl brutálně napaden skupinou 20 lidí. Případem se zabývá policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Policie prověřuje případ youtubera, který tvrdí, že ho v Písku napadla skupina dvaceti lidí. Zabývá se možným rasovým podtextem.

Youtuber Ondřej Humr, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Humi, sdílel příspěvek s fotografií z nemocnice. „V noci z pátku na sobotu (15. 3.–16. 3. 2024) mě a další mé kamarády brutálně napadlo v Palackého sadech v Písku cca 20 Romů zcela bezdůvodně,“ napsal k fotografii.

18. března 2024 15:30 Čas čtení 1:30 V Česku letos zemřel první člověk nakažený černým kašlem V Česku letos zemřel první člověk nakažený černým kašlem

„Tohle je opravdu nenormální. Musí se to řešit, tohle nemůže nikomu projít!“ komentoval.

Na fotografii jsou vidět podlitiny, které má mladík v obličeji. „Já mám zlomeniny kolem oka. Je to těžké ublížení na zdraví! Snad mě nečekají trvalé následky!“ uvedl. Několik příspěvků k incidentu se objevilo také na jeho instagramovém profilu.

Kdo napadl youtubera?
Kdo napadl youtubera? Zdroj: https://www.instagram.com/stories/humiho_dobrodruzstvi/

Případem se v současnosti zabývá policie. „Napadením muže, který vystupuje na sociálních sítích pod nickem Humi, se intenzivně zabývají písečtí kriminalisté, a to včetně možného rasového podtextu. Jelikož je tento útok předmětem řady diskuzí mezi ostatními obyvateli, tak bychom rádi vyzvali ke zdrženlivosti v rychlých soudech a prosíme o čas na řádné objasnění případu,“ řekl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Domů
Sdílet
Diskuse