Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
8. května 2024 17:15
Čas čtení 0:27

Kůň na pardubickém závodišti vběhl mezi diváky, dva lehce zranil

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Kůň na pardubickém závodišti vběhl mezi diváky, dva lehce zranil
Zdroj: Pavel Mazáč/CNC/Profimedia

Na pardubickém dostihovém závodišti dnes vběhl kůň, který ztratil jezdce, do prostoru s diváky, kde zranil ženu a dítě.

Po střetu s koněm převezla sanitka zraněnou ženu a dítě do nemocnice. Další muž byl ošetřen na místě, uvedla mluvčí krajské policie Markéta Janovská. Policisté případ vyšetřují, podle mluvčí Dostihového spolku Kateřiny Anny Nohavové jde o nešťastnou událost.

8. května 2024 14:03 Čas čtení 0:39 VIDEO: Strašidelný zákrok v NHL. Český útočník těsně unikl neštěstí VIDEO: Strašidelný zákrok v NHL. Český útočník těsně unikl neštěstí

„Jednu osobu dětského věku jsme s lehkým zraněním horní poloviny těla transportovali do pardubické nemocnice. Jela v doprovodu matky,“ řekla ČTK mluvčí Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje Alena Kisiala.

„Kůň přeskočil plot a vběhl před tribuny. Je to nešťastná náhoda. Cílová rovina je od prostoru před tribunami oddělena bariérou, živým plotem, za ním je ulička a za ní ještě klasický plot. Ten kůň toto vše stačil přeskočit. Kdyby měl jezdce, tak by se to nestalo,“ uvedla Nohavová.

Zpět
Sdílet
Diskuse