Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
8. května 2024 14:03
Čas čtení 0:39

VIDEO: Strašidelný zákrok v NHL. Český útočník těsně unikl neštěstí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Strašidelný zákrok v NHL. Český útočník těsně unikl neštěstí
Zdroj: Unsplash.com

Zápas v Madison Square Garden si bude Martin Nečas pamatovat ještě dlouho. Soupeř Jacob Trouba mu málem přerušil sezónu.

Český útočník Caroliny totiž stačil až na poslední chvíli uhnout útoku od kapitána New York Rangers. Ten na něj vystrčil loket a chtěl jej zasáhnout do hlavy. Nečase ale díky jeho rychlému přikrčení přeletěl, po pádu ho ale kopl bruslí do hlavy.

6. května 2024 15:15 Čas čtení 1:20 Mistrovství světa v hokeji: Na tyhle zápasy ještě koupíš vstupenky, české jsou vyprodané Mistrovství světa v hokeji: Na tyhle zápasy ještě koupíš vstupenky, české jsou vyprodané

Zásah na první pohled nevypadá tak brutálně, ze zpomaleného záběru je však jasné, jak snadno mohlo dojít ke katastrofě. Rozhodčí situaci neřešili. Nešlo však o první zákrok, kdy Trouba ohrozil české hráče. Jeho loktům čelil před dvěma lety i tehdejší útočník Tampy Ondřej Palát.

K útoku na Nečase se Trouba po zápase nevyjádřil, ještě během zápasu mu však věnoval pár peprných slov. New York Rangers nakonec nad Carolina Hurricanes zvítězili 4:3. Děsivý moment se každopádně stal rychle virálním na sociálních sítích s tím, že jej většina lidí odsoudila jako potenciálně velmi nebezpečný.

Domů
Sdílet
Diskuse