Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 28. října 2024 v 7:00
Čas čtení 0:38

Princ William prolomil mlčení o bratru Harrym. Zavzpomínal na silný zážitek z dětství

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Princ William prolomil mlčení o bratru Harrym. Zavzpomínal na silný zážitek z dětství
Zdroj: TASR/AP

Britská stanice ITV v následujícím týdnu odvysílá dokument o boji s bezdomovectvím, ve kterém se objeví i korunní princ William. Následník trůnu při této neobvyklé příležitosti promluvil i o svém vztahu s bratrem.

Oba bratři spolu na veřejnosti mluvili naposledy v roce 2021 během pohřbu svého dědečka prince Philipa. Harry loni ve své knize Náhradník uvedl, že se s bratrem od své svatby s Meghan Markle v roce 2018 často hádali, až se nakonec úplně odcizili.

24. července 2024 v 14:49 Čas čtení 0:48 Na kolik peněz si ročně přijde princ William? Údaje zveřejnila výroční zpráva Na kolik peněz si ročně přijde princ William? Údaje zveřejnila výroční zpráva

Sourozence společně naposledy zachytila média letos v srpnu na pohřbu jejich strýce lorda Fellowese v Norfolku v severovýchodní Anglii. Podle britských médií spolu však během akce nepromluvili.

Princ William se v připravovaném dvoudílném dokumentu s názvem Prince William: We Can End Homelessness údajně rozpovídal mimo jiné o svém dětství, kdy ho matka Diana vzala společně s bratrem na návštěvu charitativní organizace The Passage pro lidi bez domova.

„Moje matka mě vzala do The Passage; vzala tam Harryho i mě. Tehdy mi muselo být jedenáct, možná deset let,“ cituje Williama magazín Page Six. „Vzpomínám si, že jsme si dobře popovídali, hráli šachy, povídali si a tehdy mi došlo, že tam jsou i jiní lidé, kteří nemají stejný život jako vy,“ řekl. 

Domů
Sdílet
Diskuse