Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
22. června 2023 18:17
Čas čtení 0:25

Aktuálně: U vraku Titaniku na dně oceánu našli trosky. Pocházejí ze ztracené miniponorky (Aktualizováno)

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Aktuálně: U vraku Titaniku na dně oceánu našli trosky. Pocházejí ze ztracené miniponorky (Aktualizováno)
Zdroj: OceanGate

Nález stále analyzuje vedení záchranné akce. Kolem deváté hodiny večerní by mělo uvést další informace.

Nedaleko vraku Titaniku se podmořským robotům podařilo najít kousky trosek, informovala americká pobřežní stráž. Vedení pátrací akce momentálně nález analyzuje, píše BBC

Podle nových informací se mezi troskami našel přistávací rám a zadní kryt ztracené miniponorky, píše BBC i SkyNews

22. června 2023 16:40 Čas čtení 1:10 Takto zřejmě zemřela posádka miniponorky Titan: Vysvětlujeme, jak probíhá podchlazení nebo hypoxie (Aktualizováno) Takto zřejmě zemřela posádka miniponorky Titan: Vysvětlujeme, jak probíhá podchlazení nebo hypoxie (Aktualizováno)

Miniponorka Titan se ztratila v neděli během plavby k vraku parníku Titanik na severu Atlantského oceánu. Vrak se nachází v hloubce kolem čtyř kilometrů ve vzdálenosti přibližně 640 kilometrů od pobřeží kanadské provincie Newfoundland.

Přibližně po hodině a 45 minutách plavby miniponorka přestala komunikovat s kanadskou výzkumnou lodí Polar Prince, která ji doprovázela. Ve čtvrtek ve 13:08 vypršel předpokládaný čas, kdy měly posádce pohřešované miniponorky Titan dojít zásoby vzduchu.


Domů
Sdílet
Diskuse