Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ema Stanovská
9. července 2023 v 8:54
Čas čtení 1:03

Manželé na Floridě nechali v rozpáleném autě 18měsíční dítě celou noc. Ráno už nedýchalo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Manželé na Floridě nechali v rozpáleném autě 18měsíční dítě celou noc. Ráno už nedýchalo
Zdroj: Unsplash/volně k užití

Rodiče se vrátili z oslavy a na nejmladší dítě zapomněli. Oba si mysleli, že ho do domu odnesl ten druhý.

Floridská policie obvinila manžele z usmrcení jejich 18měsíčního batolete. Jak informuje portál CBS12, dítě nechali po návratu z večírku celou noc v autě.

8. července 2023 v 19:19 Čas čtení 0:58 V Česku padaly teplotní rekordy, bylo až 34 stupňů. Nejvyšší teploty hlásí devět míst V Česku padaly teplotní rekordy, bylo až 34 stupňů. Nejvyšší teploty hlásí devět míst

Joel a Jasmine Rondonovi šli i se svými třemi dětmi na oslavu Dne nezávislosti. Testy prokázaly, že manželé pili alkohol, kouřili marihuanu a brali pervitin. Domů se vrátili ve tři ráno a začali vykládat auto, přičemž Jasmine řekla Joelovi, aby donesl nejmladší dítě dovnitř. Ona zatím vzala ostatní dvě.

Joel vyšetřovatelům řekl, že jedny ze dveří auta byly v té době otevřeny. Joel přinesl věci do domu, a když se vrátil ven, dveře už byly zavřené. Předpokládal tedy, že Jasmine už batole do domu odnesla. Oba šli spát.

Ráno kolem 11:00 otec požádal jedno z dětí, aby šlo „zkontrolovat dítě“ do pokoje. Když si všimli, že kolébka je prázdná, začali holčičku hledat. Našli ji až v autě, stále připoutanou k autosedačce. Okamžitě byla odvezena do nemocnice, kde se ji lékaři pokoušeli oživit, ale marně.

Podle šerifa Gradyho Judda dítě zemřelo „absolutně mučivou smrtí“. „Jde o jedno z nejstrašnějších a nejtragičtějších úmrtí, jaké jsme za velmi dlouhou dobu viděli, a to vše kvůli nedbalosti a užívání drog,“ dodal.

8. července 2023 v 18:49 Čas čtení 1:51 Počet uživatelů drog celosvětově roste, jak jsou na tom Češi a Češky? Počet uživatelů drog celosvětově roste, jak jsou na tom Češi a Češky?

Pitva potvrdila, že příčinou smrti byla hypertermie, tedy úpal. Policie vzala Joela a Jasmine do vazby a oba obvinila z vraždy.

Taková nešťastná událost může u dětí skončit fatálně již do 20 minut. Dospělého člověka může přehřátí zabít do 90 minut.

Domů
Sdílet
Diskuse