Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Marek Pros
22. prosince 2023 v 20:26
Čas čtení 0:29

Policie zasahovala na stanici I. P. Pavlova, byl tam muž s maketou granátu (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie zasahovala na stanici I. P. Pavlova, byl tam muž s maketou granátu (Aktualizováno)
Zdroj: Martin Junius/CC0/volně k užití (ilustrační foto)

Policie a další složky zasahovaly v centru hlavního města. Dostaly hlášení, že se ve stanici pohybuje muž s granátem. Ukázalo se, že jde o maketu.

Stanice jedné z nejvytíženějších linek metropole byla v pátek večer uzavřená, vlaky tu jen projížděly. Policie obehnala místo páskou a všechny lidi poslala pryč, nejezdily tu ani tramvaje.

Na I. P. Pavlova se podle policie pohyboval muž, který měl u sebe údajně granát. Informovala o tom na sociální síti X. Na místě byli i hasiči. Nakonec se podle policie ukázalo, že se jednalo pouze o maketu. „Omezení na místě bylo ukončeno. Podle pyrotechnika se jednalo pouze o maketu granátu,“ dodala policie. 

Policisté podle informací Deníku N odvedli jednoho muže v poutech, druhého zajistila pražská kriminálka. Pachatelé údajně nechtěli nikoho zranit. „Nešlo o pokus někoho zranit, spíš bych to nazval lidskou hloupostí,“ řekli deníku. 

Domů
Sdílet
Diskuse