Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
31. května 2023 14:22
Čas čtení 0:33

Zloděj ukradl z pražského hotelu všechny nástěnné hodiny

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zloděj ukradl z pražského hotelu všechny nástěnné hodiny
Zdroj: Pexels/Shawn Stutzman

Policisté pátrají po neznámém muži, který z hotelu odcizil celkem patnáct nástěnných hodin za více než sedmdesát tisíc korun.

Pražským policistům se naskytl bizarní případ. Pachatel se v polovině dubna spolu se svými dvěma dětmi ubytoval v hotelu v ulici José Martího v Praze 6. Prošel všechna patra a z každého z nich odcizil nástěnné hodiny, které pak uložil do připravených tašek, a následně odešel. Celkem ukradl patnáctery hodiny, které měly celkovou hodnotu více než sedmdesát tisíc korun. 

31. května 2023 11:05 Čas čtení 1:01 Za ubodání těhotné ženy dostal osm let, do vězení ale nešel za vraždu Za ubodání těhotné ženy dostal osm let, do vězení ale nešel za vraždu

Zloděje hodin se zatím nepodařilo dopadnout

Vyšetřovatelé z místního oddělení Vokovice sice získali kamerové záznamy, na kterých je neznámý muž velmi dobře zachycen, ale do dnešního dne se jim ho nepodařilo nalézt, a to ani za využití všech prostředků.

Proto žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže na kamerovém záznamu, který je vložen na policejním webu pod textem, poznáváte nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte linku 158. Pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi. 

Domů
Sdílet
Diskuse