Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
28. června 2023 8:02
Čas čtení 0:51

Potvrdilo se to nejhorší. Známý herec je mrtvý, po půlroce od zmizení našli v kalifornských horách jeho tělo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Lidské pozůstatky našli na horách turisté v sobotu 24. června.

Tělesné pozůstatky, které byly nalezeny o víkendu v horách nedaleko města Los Angeles v americkém státě Kalifornie, patří pohřešovanému britskému herci Julianu Sandsovi. V úterý to oznámila místní policie. O nálezu těla jsme tě informovali o víkendu, v tu dobu však ještě nebylo jasné, zda se jedná o zmizelého herce.

Sands zmizel v lednu v oblasti hory Mount San Antonio, známé jako Mount Baldy. Lidské pozůstatky našli v sobotu ráno turisté, kteří uvědomili úřady.

27. června 2023 15:42 Čas čtení 0:21 Policie pátrá po sedmnáctiletém Sebastiánovi z Českých Budějovic. Neviděl*a jsi ho? Policie pátrá po sedmnáctiletém Sebastiánovi z Českých Budějovic. Neviděl*a jsi ho?

„Tělo nalezené na hoře Mount Baldy 24. června 2023 bylo pozitivně identifikováno jako 65letý Julian Sands. Způsob smrti je stále předmětem vyšetřování, čeká se na výsledky dalších testů,“ uvádí se v prohlášení šerifa okresu San Bernardino. Další podrobnosti nebyly známy. 

V březnu museli pátrání zrušit

Sands byl zkušeným turistou. Pátrání po nezvěstném herci neustále narušovaly špatné podmínky v oblasti a nakonec bylo ukončeno v březnu kvůli riziku lavin.

Mount San Antonio je nejvyšší hora pohoří San Gabriel Mountains a je oblíbeným místem turistů.

Sands se proslavil v roce 1985 rolí ve filmu Pokoj s vyhlídkou (A Room With a View), ve kterém si zahrál po boku Heleny Bonham Carter. Později úspěšně přešel k hororovému žánru a objevil se ve filmech jako Gothic či Warlock. Hrál i ve filmu Nabarvené ptáče z roku 2019. V Los Angeles žil od roku 2020.

julian sands
Zdroj: Getty Images/Michael Tran/FilmMagic, Wikimedia/DylanMoz49
Domů
Sdílet
Diskuse