Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ilona Hobzová
25. června 2023 v 12:06
Čas čtení 0:36

Pátrání po slavném herci z Nabarveného ptáčete: V horách, kde zmizel, se našlo tělo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Pátrání po slavném herci z Nabarveného ptáčete: V horách, kde zmizel, se našlo tělo
Zdroj: Getty Images/Michael Tran/FilmMagic

Pět měsíců po hercově zmizení byly poblíž hory Mount Baldy objeveny lidské ostatky, které byly převezeny na úřad koronera k identifikaci.

Britský herec Julian Sands je pohřešovaný už od ledna letošního roku. Pětašedesátiletý umělec známý například z filmu Nabarvené ptáčese ztratil v Baldy Bowl na jihu Kalifornie. V neděli deník The Guardian informoval o tom, že turisté poblíž hory Mount Baldy našli lidské ostatky. Ty byly převezeny na úřad koronera k identifikaci.

24. června 2023 v 17:22 Čas čtení 1:24 Ponorka Titan: Šéf firmy odmítl varování. Podívej se, co před smrtí napsal v e-mailu Ponorka Titan: Šéf firmy odmítl varování. Podívej se, co před smrtí napsal v e-mailu

Jasno bude v příštích dnech

Turisté tělo objevili v sobotu kolem desáté hodiny dopoledne. Ihned bylo převezeno ke koronerovi, identifikace proběhne během následujících dnů. Informoval o tom šerif okresu San Bernardino. Další podrobnosti nepřidal. 

Jak jsme tě už informovali, Sands je známý jako vášnivý turista a milovník hor. Pátrání po herci, který si mimo jiné zahrál i v české adaptaci románu Nabarvené ptáče, probíhá od 13. ledna, kdy jeho mobilní telefon vykazoval nějaký pohyb. Hercovo vozidlo našli a jeho rodina jej odtáhla. Oblast Baldy Bowl v zimě sužovaly silné bouře a hrozba lavinového nebezpečí. Jen během letošní zimy tam zemřeli dva lidé. 

Domů
Sdílet
Diskuse