Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Florián Meričko
14. září 2023 v 13:52
Čas čtení 0:48

VIDEO: Další předvolební rvačka na Slovensku. Na vesnické akci se popral kandidát SaS, skončil v bezvědomí se zakrvácenou hlavou

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Další předvolební rvačka na Slovensku. Na vesnické akci se popral kandidát SaS, skončil v bezvědomí se zakrvácenou hlavou
Zdroj: Ministerstvo životního prostředí Slovenska

K incidentu údajně došlo už 26. srpna v obci Mojtín v okrese Púchov.

Kandidát na poslance NR SR v parlamentních volbách 2023 za stranu SaS Miroslav Martinka se dostal do potyčky na vesnické akci. Martinka skončil po konfliktu se zakrvácenou hlavou a tvrdí, že se jen bránil, informují Tvnoviny.sk.

K incidentu údajně došlo ještě 26. srpna v obci Mojtín v okrese Púchov, kde byl Martinka porotcem v soutěži ve vaření guláše. Na akci však došlo k brutální bitvě, které se zúčastnil i kandidát SaS.

Martinka tvrdí, že se během incidentu jen bránil před útočníky, kteří ho napadli. Portálu Nový Čas se však ozval jeden z aktérů bitvy, podle kterého útok inicioval právě Martinka.

Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/857372-video-slnko-gulas-a-par-faciek-kandidat-sas-sa-dostal-do-bitky-na-dedinskej-akcii?campaignsrc=tn_clipboard

Po rvačce skončil v bezvědomí

„Když jsem popošel k Martinkovi a řekl mu, že hezká volební kampaň, hned mě udeřil do tváře pěstí,“ uvedl účastník konfliktu pro Nový Čas. Podle anonyma kandidát SaS napadl více návštěvníků akce kvůli neshodám v názorech na politické strany.

31. května 2024 v 15:30 Čas čtení 3:42 Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime

Martinka taková obvinění odmítá a s výpovědí anonyma nesouhlasí. „Byl jsem tam s bratrem, s rodinou. Vedle seděla nějaká parta. Najednou ke mně někdo přišel, polil mě pivem, nadával mi do zku*vených sulíkovců a začal mě mlátit,“ uvedl Martinka pro Tvnoviny.sk.

Podrobnosti konfliktu však popsat neuměl, podle vlastních slov skončil po bitvě na krátkou dobu v bezvědomí.

Domů
Sdílet
Diskuse