Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
19. září 2023 v 8:49
Čas čtení 0:29

Policie pátrá po 14leté Biance z Prahy. Utekla z ústavu, může být s drogově závislými. Neviděl*a jsi ji?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po 14leté Biance z Prahy. Utekla z ústavu, může být s drogově závislými. Neviděl*a jsi ji?
Zdroj: Policie ČR

Pražští kriminalisté vyhlásili pátrání po čtrnáctileté Biance Ghinita z Prahy. Minulý týden utekla z diagnostického ústavu a nedala o sobě vědět. Policie o pomoc s pátráním požádala veřejnost.

Dívka utekla z dětského diagnostického ústavu v Praze 4. Podle policistů by se mohla pohybovat v Praze 3, kde má trvalé bydliště. 

Bianka je vysoká asi 161 centimetrů, má hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na sobě by měla mít černé triko, modré tepláky a na nohou černo-šedé tenisky značky Nike. Má hubenou postavu a vypadá asi na šestnáct let. Podle policie se dívka stýká „hlavně s kriminálně závadovými i drogově závislými osobami“.

„Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po hledané. Jakoukoli informaci o výskytu či pohybu dívky přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně nebo operátoři tísňové linky policie 158,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Domů
Sdílet
Diskuse