Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
7. listopadu 2023 v 18:23
Čas čtení 0:31

Nejhorší ztroskotání všech dob. Pilot po pádu letadla čekal na záchranu mezi aligátory

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Nejhorší ztroskotání všech dob. Pilot po pádu letadla čekal na záchranu mezi aligátory
Zdroj: Unspleash/David Cashbaugh

Malé letadlo smolného pilota se zřítilo v úterý 31. října do bažiny v národním parku Everglades. Muž se pomoci dočkal až po dlouhých šesti hodinách.

Jestli někde fakt nechceš ztroskotat, tak je to na Floridě. Přesně to nedávno potkalo jistého pilota malého letadla, když s ním havaroval uprostřed bažiny plné aligátorů v národním parku Everglades.

7. listopadu 2023 v 10:10 Čas čtení 0:54 Šok na demonstraci. Policie vyšetřuje smrt 69letého Žida, čin mohl být nenávistně motivovaný Šok na demonstraci. Policie vyšetřuje smrt 69letého Žida, čin mohl být nenávistně motivovaný

Kvůli odlehlé lokalitě musel do akce vyrazit speciální záchranný vrtulník. Linku 911 zavolali lidé z letecké školy v Homesteadu, jíž letadlo patřilo. Na místě záchranáři našli muže sedícího na kuse vynořeného křídla, odkud jej na laně vysvobodili.

Muž byl převezen do nemocnice, kde mu byla naštěstí ošetřena jen drobná zranění. Později popsal, že ho ze všech stran obklopovali „aligátoři, komáři a všechno to ostatní“, uvedl web USA Today.

Domů
Sdílet
Diskuse