Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
13. listopadu 2023 v 15:52
Čas čtení 0:35

Bizarní příhoda z bratislavské MHD. Řidič donutil ženu použít vlastní oblečení

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Diskusi na Facebooku o opírání nohou o prázdná sedadla vyvolali rozzlobení obyvatelé Bratislavy. O své zkušenosti se podělil i řidič jedné z bratislavských autobusových linek.

Řidič bratislavské MHD donutil mladou ženu, aby po sobě utřela sedadlo, na kterém měla položené nohy. Protože u sebe neměla kapesník, musela to udělat vlastní mikinou. Svým chováním se pochlubil v diskusi ve facebookové skupině Revízori Bratislava, informuje Bratislavský den.

Diskusi ve skupině vyvolali naštvaní Bratislavané, kteří se začali dělit o své negativní zkušenosti s opíráním bot o prázdná sedadla. K tématu přispěl i řidič autobusové linky 96.

Ten uvedl, že na kameře viděl, jak si mladá žena dává mokré boty na prázdné sedadlo naproti sobě. Řidič se podle svých slov zvedl a šel se jí zeptat, jestli si doma dává nohy na gauč ve špinavých teniskách. Poté napsal, že u sebe neměla nic, čím by špinavé sedadlo utřela, a tak ji donutil utřít sedadlo bílou mikinou.

Anketa:
Souhlasíš s chováním řidiče?
Ano.
Ne.
Ano.
94 %
1944 Hlasů
Ne.
6 %
118 Hlasů
V souvislosti s touto situací jsme kontaktovali Dopravní podnik Bratislava a čekáme na jeho odpověď. Na základě jeho odpovědi budeme zprávu aktualizovat.
Domů
Sdílet
Diskuse