Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
15. listopadu 2023 14:33
Čas čtení 0:46

Hokejista Petgrave bruslí smrtelně zasáhl soupeře do krku, kvůli činu byl ve vazbě (Aktualizováno)

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Hokejista Petgrave bruslí smrtelně zasáhl soupeře do krku, kvůli činu byl ve vazbě (Aktualizováno)
Zdroj: TASR/AP

Kanadský hokejový obránce Matt Petgrave na konci října během zápasu zasáhl bruslí do krku útočníka Adama Johnsona. Ten v nemocnici zranění podlehl.

Aktualizováno 15:54 – Jednatřicetiletý obránce Sheffield Steelers, který si loni zahrál i za pardubický extraligový klub Dynamo, byl v úterý zatčen pro podezření z neúmyslného zabití. Jeho čin vyvolal vlnu reakcí. Někteří si myslí, že nešlo o omyl, nýbrž o úmysl. „Provádíme rozsáhlá šetření, abychom dali dohromady události, které vedly ke ztrátě Adama,“ uvedla detektivka Becs Horsfall podle BBC.

Ve středu odpoledne média přinesla zprávu, že muže podezřelého ze zabití hokejisty Adama Johnsona propustili na kauci.

Tým chystá zápas k uctění památky Johnsona

K tragédii došlo na konci druhé třetiny zápasu Nottingham Panthers a Sheffield Steelers. Johnson bruslil s pukem do útočného pásma, když mu do cesty vstoupil padající protihráč Matt Petgrave, který svou brusli vykopl až k Johnsonově hlavě a způsobil mu řezné poranění na krku. O incidentu jsme podrobněji psali zde.

29. října 2023 17:34 Čas čtení 0:57 Mladý hokejista tragicky zemřel. Soupeř mu při srážce přeřízl bruslí krk Mladý hokejista tragicky zemřel. Soupeř mu při srážce přeřízl bruslí krk

Na Johnsonovu počest chystají Nottingham Panthers na sobotu 18. listopadu „memorial game“ proti Manchester Storm. Aréna speciálně pro tuto událost povolila snížení ceny lístků na deset dolarů, aby si mohli uctění památky dovolit všichni fanoušci a fanynky. „Navždy s námi. Adam Johnson. Navždy naše 47,“ napsal tým na platformu X.

Domů
Sdílet
Diskuse