Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
8. prosince 2023 v 11:48
Čas čtení 0:31

Policisté evakuovali Globus na Chomutovsku. Lupič vyhrožoval výbušninami

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté evakuovali Globus na Chomutovsku. Lupič vyhrožoval výbušninami
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k použití

Muž chtěl vyloupit směnárnu v budově hypermarketu Globus na Chomutovsku. Policie ho zadržela a prohledala objekt. Žádné výbušniny nenašla.

„Kolem půl šesté večer vstoupil do prostor směnárny v Globusu muž, který obsluze předložil dopis s požadavkem na vydání peněz, jinak aktivuje rozmístěné výbušné zařízení,“ uvádí policie. Svědci, zatímco muž peníze nedostal a utekl, zavolali policii.

7. prosince 2023 v 11:13 Čas čtení 0:30 Teenagerka v Rusku brokovnicí střílela po spolužácích. Jeden zemřel, dívka zbraň obrátila i proti sobě Teenagerka v Rusku brokovnicí střílela po spolužácích. Jeden zemřel, dívka zbraň obrátila i proti sobě

Kvůli incidentu bylo evakuováno celkem 500 lidí z celé budovy Globusu. Policisté díky všem přítomným lidem muže rychle identifikovali a zadrželi. „Celý objekt jsme prohledali a žádnou výbušninu nenašli. Po osmé hodině večer tak mohl být obchod znovu otevřen. Nyní probíhají úkony trestního řízení proti muži, který vyhrožoval,“ cituje Deník.cz policejní mluvčí Miroslavu Glogovskou.

Domů
Sdílet
Diskuse