Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ondřej Mrázek
28. prosince 2023 15:23
Čas čtení 0:55

Nejkrásnější žena světa je opět z Česka. Korunku získala dívka z Českého Těšína

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nejkrásnější žena světa je opět z Česka. Korunku získala dívka z Českého Těšína
Zdroj: Instagram/Karolína Gorylová

Karolína Gorylová získala v Číně korunku pro nejkrásnější ženu světa v soutěži Miss Tourism World 2023.

24letá Češka původem z Českého Těšína byla sice nucena trávit svátky daleko od svého domova, nakonec to ale stálo za to. Ze země za velkou zdí si totiž odvezla zlatou korunku pro nejkrásnější ženu světa.

Karolína údajně zaujala porotu i během talentové soutěže. „Mým talentem byl contemporary tanec. Vystoupení ve finále pro mě bylo opravdovým vrcholem celé soutěže. Mít příležitost předvést svůj talent na tak prestižním a mezinárodním pódiu bylo něco, co jsem si dlouho přála. A být vybrána do top 6 ze všech talentů, které byly předvedeny, mě naplnilo obrovskou radostí a hrdostí,“ svěřila se mladá kráska v tiskové zprávě, která byla poskytnuta redakci Super.cz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karolína Gorylová (@karolina_gorylova)

„A nakonec to všechno stálo za to, protože jsem se stala vítězkou soutěže Miss Tourism World 2023 a odvezla si z Číny krásný titul. Tato zkušenost mi přinesla nejen nové znalosti a dovednosti, ale také mi otevřela oči pro krásy a bohatství místní kultury. Doufám, že se mi podaří tyto zkušenosti využít v budoucnosti a přinést tak něco pozitivního do světa cestovního ruchu. Ať už se budu věnovat modelingové kariéře, nebo se pustím do podnikání v turistickém odvětví, jsem přesvědčená, že mi toto vítězství poskytlo pevný základ pro úspěšnou budoucnost,“ dodala.

27. dubna 2024 9:00 Čas čtení 7:56 Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu

Jak už z názvu vypovídá, cílem soutěže je hlavně podpora cestovního ruchu, ekoturismu, zahraničních investic a výdajů a informovanosti široké veřejnosti o životním prostředí v daném regionu.

Domů
Sdílet
Diskuse