Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. ledna 2024 6:48
Čas čtení 0:19

19letá dívka spáchala sebevraždu kvůli rozchodu. Skočila pod vlak

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

V sobotu odpoledne se devatenáctiletá dívka rozhodla ukončit svůj život a skočila pod vlak. Důvodem měla být nešťastná láska. Informoval o tom web regióny.sk.

Tragédie se stala o půl druhé odpoledne v úseku Leopoldov-Hlohovec, kdy dopravce Železničné spoločnosti Slovensko informoval, že rychlík srazil osobu v kolejišti. Na místo byla vyslána posádka záchranářů, bohužel však dívka utrpěla vážná poranění a zdravotníci jí nedokázali pomoct.

15. ledna 2024 8:31 Čas čtení 0:18 D10 u Mladé Boleslavi na Prahu je dočasně uzavřena kvůli dvěma nehodám D10 u Mladé Boleslavi na Prahu je dočasně uzavřena kvůli dvěma nehodám

Podle svědkyně mělo jít o sebevraždu. „Děvče skočilo pod vlak, protože se údajně rozešlo s přítelem. Zbytečně vyhaslý mladý život,“ uvedla svědkyně Jana.

vlak
Zdroj: Unsplash/László Glatz/na voľné použitie

Vlak převážel 50 cestujících z Trnavy do Nitry, po tragické události hasiči všechny převezli na nejbližší stanici. Vlakovou dopravu dočasně nahradily autobusy.

Domů
Sdílet
Diskuse