Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
26. ledna 2024 15:51
Čas čtení 0:27

VIDEO: Brnem běhala nahá žena. Tvrdila, že jí do hlavy leze blázen

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Brnem běhala nahá žena. Tvrdila, že jí do hlavy leze blázen
Zdroj: Městská policie Brno

Brněnští policisté zasahovali začátkem týdne v okolí Malinovského náměstí, kde pobíhala třiadvacetiletá zcela nahá žena. Do hlavy jí prý lezl blázen, se kterým se měla kamarádit.

Strážníci oslovili ženu u zastávky Körnerova, kde ji zabalili do jednorázové deky. Nabídli jí teplo služebního vozu, aby se zahřála a skryla před pohledy lidí v ulicích. Žena kolem sebe však začala kopat a rozpřahovat se a strážníci ji museli spoutat.

„V klidnější chvíli strážníkům vysvětlovala, že jí leze do hlavy blázen, se kterým se má kamarádit. Ze záběrů kamerového systému bylo patrné i to, že v odpolední špičce proběhla na červenou frekventovanou křižovatku městského okruhu mezi Kolištěm a Cejlem,“ popsal mluvčí brněnské policie Jakub Ghanem. 

Policisté proto k ženě zavolali záchranáře, kteří po vyšetření rozhodli o převozu do psychiatrické nemocnice. Strážníci záchranářům asistovali i během cesty a po převzetí zdravotnickým personálem jí sundali pouta.

Domů
Sdílet
Diskuse