Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
4. února 2024 12:26
Čas čtení 0:53

Policie dopadla muže podezřelého ze znásilnění matky, která čekala na syna. Hrozí mu až 10 let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie dopadla muže podezřelého ze znásilnění matky, která čekala na syna. Hrozí mu až 10 let
Zdroj: Policie ČR

Policie oznámila zadržení muže, který je podezřelý z brutálního znásilnění ženy v Praze.

K otřesnému případu došlo ve středu. K matce, která v autě před školou v Praze 9 čekala na svého syna, přistoupil neznámý muž. Ženu donutil přesednout si na místo spolujezdce a s autem odjel na neznámé místo, kde ji znásilnil. Vozidlo následně odstavil v Okořínské ulici v Praze 9 a z místa činu odešel. Poškozenou ženu následně policisté objevili svázanou ve voze. 

Informaci o zadržení podezřelého oznámila policie v neděli na X. „Kriminalisté dopadli podezřelého ze znásilnění ženy, která byla v týdnu nalezena na Proseku. Muže (40) zadrželi v noci na dnešek v Mělníku ve spolupráci se zásahovou jednotkou pražské policie.“ Muž je podle policistů nyní v cele a budou s ním provedeny standardní úkony trestního řízení. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let vězení. 

Domů
Sdílet
Diskuse