Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
14. března 2024 8:36
Čas čtení 0:38

Vysoké teploty a přeháňky. Víme, jak bude o víkendu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vysoké teploty a přeháňky. Víme, jak bude o víkendu
Zdroj: Unsplash/Emma Simpson

Poslední zimní dny budou ve znamení nadprůměrných teplot, zrána se však můžeš setkat i s teplotami sahajícími k bodu mrazu. Český hydrometeorologický ústav zveřejnil předpověď počasí na víkend.

Pátek bude vůbec nejteplejším dnem. Teploty dosáhnou 13 až 17 stupňů, nejníže na teploměru naměříš sedm až tři stupně. Den bude provázet mírný jižní až jihozápadní vítr o rychlosti dvou až šesti metrů za sekundu. Zrána se připrav na mlhy, postupem dne bude přibývat oblačnost, odpoledne se v některých částech republiky objeví přeháňky.

13. března 2024 17:13 Čas čtení 0:32 Do policejní místnosti se vloupaly krysy. Sjely se zadrženou marihuanou Do policejní místnosti se vloupaly krysy. Sjely se zadrženou marihuanou

Sobota naváže na páteční počasí a od rána bude místy pršet. Na horách se můžeš setkat i se sněhem. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 11 až 15 stupni, ty nejnižší mezi devíti a pěti. Během dne bude foukat slabý západní až severozápadní vítr o rychlosti tří až sedmi metrů za sekundu.

V neděli se opět setkáme s přeháňkami, tentokrát však v menší míře. Přestože se nejvyšší teploty budou pohybovat mezi devíti až 13 stupni, v noci na západě dosáhnou až k bodu mrazu. V ostatních částech republiky naměříš nejméně šest až dva stupně. Severozápadní vítr o rychlosti dvou až šesti metrů za sekundu bude během dne slábnout.

Domů
Sdílet
Diskuse