Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna-Marie Hanzlíková
20. dubna 2024 15:44
Čas čtení 0:29

FOTO: Vážná nehoda na Zlínsku skončila těžkým zraněním řidiče. Vyprošťovali ho hydraulickým zařízením

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Záchranné sbory Luhačovice a Uherský Brod zasahovaly v sobotu u vážné nehody.

Auta, které nabouralo do stromu, si všiml zdravotnický záchranář mimo službu, který náhodou projížděl kolem. Ten řidiči také poskytl první pomoc. Uvedl to HZS Zlínského kraje na svém Facebooku.

auto, nehoda, hasičiauto, nehoda, hasičiauto, nehoda, hasičiauto, nehoda, hasiči
Zobrazit galerii
(6)

Zasahující jednotky přivolaly k zásahu i oddíl dobrovolných hasičů z Luhačovic, který měl v prostorách stanice školení a výcvik. Přijeli na silnici č. 496 mezi Luhačovicemi a Kladnou Žilín. Byli tam sedm minut od nahlášení události.

„Řidič jel ve vozidle Peugeot 206 ve směru od Luhačovic, při jízdě z prozatím neznámého důvodu přejel do protisměru, kde čelně narazil do stromu,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková pro Novinky.

Zraněný řidič byl zaklíněný, zasahující ho tak museli vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a páteřové desky a předali ho záchranářům*záchranářkám, kteří ho s těžkými zraněními převezli do nemocnice.

Domů
Sdílet
Diskuse