Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
9. června 2024 v 15:31
Čas čtení 0:24

Český tenis slaví nový úspěch! Siniaková získala další titul ze čtyřhry

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Český tenis slaví nový úspěch! Siniaková získala další titul ze čtyřhry
Zdroj: Getty Images/Daniel Pockett

Kateřina Siniaková společně s Američankou Coco Gauff zvítězila proti italské dvojici Errani–Paolini.

Pro Siniakovou to znamená již třetí titul z prestižního turnaje Roland Garros. V minulosti vybojovala dva tituly s Barborou Krejčíkovou, letos se jí poprvé podařilo uspět se zahraniční hráčkou.

9. června 2024 v 9:30 Čas čtení 9:38 Bojíš se odmítnutí? Vymýšlíš hrůzné scénáře? Neustále potřebuješ slyšet, že je vše OK? Možná za to může tvé dětství Bojíš se odmítnutí? Vymýšlíš hrůzné scénáře? Neustále potřebuješ slyšet, že je vše OK? Možná za to může tvé dětství

„Těší mě, že jsem si tady mohla zahrát další finále, hrály jsme v úžasné atmosféře,“ uvedla Siniaková po zápase. „Doufám, že si spolu ještě zahrajeme,“ dodala směrem ke své spoluhráčce.

Nejtěžší chvíle zažila dvojice hned v úvodním setu, v tiebreaku ztrácela dokonce 5:3. Hned poté však získaly čtyři výměny a skóre se jim podařilo otočit. V druhém setu poté výkon Italek zeslábl a dvojici Siniaková–Gauff se nakonec podařilo zvítězit 7:6 a 6:3.

Domů
Sdílet
Diskuse