Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
11. června 2024 v 8:45
Čas čtení 0:34

Blíží se fotbalové EURO s českou účastí. Kde můžeš sledovat zápasy?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Blíží se fotbalové EURO s českou účastí. Kde můžeš sledovat zápasy?
Zdroj: Freepik/@ jcomp/volně k užití

V pátek v Německu začíná mistrovství Evropy ve fotbale. Zúčastní se ho i česká reprezentace. Kde můžeš zápasy sledovat?

Naši fotbalisté byli nalosováni do skupiny F, kde se pod vedením trenéra Ivana Haška utkají s Portugalci, Gruzínci a Turky. Úvodní klání je čeká 18. června v Lipsku, zbylá dvě odehrají v Hamburku 22. a 26. června. Kde sledovat zápasy, připomíná web Sport.cz.

5. června 2024 v 16:02 Čas čtení 1:03 Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík

Na televizních obrazovkách se utkání budou vysílat na kanálech ČT Sport a ČT Sport Plus, stejně tak na webu ČT Sport. Internetové vysílání nelze sledovat mimo území Česka, je ale možné využít VPN.

Zápasy lze zhlédnout i prostřednictvím různých sázkových kanceláří, podmínkou však je vsazení minimální sázky, nebo aspoň registrace.

Probíhat bude i veřejné promítání v hospodách a sportbarech. V Praze to bude v Riegrových sadech, pravidelné sportovní akce probíhají také ve Žlutých lázních v Podolí. Každý den bude utkání promítat karlínský sportbar U Zábranských a Hard Rock Cafe. Velké plátno bude na české zápasy připravovat také Aréna Sport Bar v Brně. 

Domů
Sdílet
Diskuse