Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
16. června 2024 v 13:10
Čas čtení 0:18

Brutální vražda v Semilech. Žena měla zavraždit mladého partnera

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Brutální vražda v Semilech. Žena měla zavraždit mladého partnera
Zdroj: Policie ČR

Policisté od pátečního večera vyšetřují vraždu v jednom z domů v severočeských Semilech. Mladého muže tam měla údajně zavraždit jeho partnerka.

O případu informoval server iDnes.cz. „Zabýváme se zvlášť závažným trestným činem, ke kterému došlo na Semilsku,“ řekla serveru policejní mluvčí Ivana Baláková, podle níž se policistům podařilo zadržet podezřelou osobu.

Kvůli čerstvosti případu však podle mluvčí nelze v současné době poskytnout další informace. 

14. června 2024 v 11:30 Čas čtení 4:57 Dostala přezdívku Veselá Jane, na pacientech přitom dělala experimenty. „Sestra hrůzy“ si ke svým obětem lehala do postele Dostala přezdívku Veselá Jane, na pacientech přitom dělala experimenty. „Sestra hrůzy“ si ke svým obětem lehala do postele

„Mohu potvrdit, že jsme v pátek v Semilech zasahovali za asistence policie. Případ je předmětem vyšetřování Policie České republiky, proto se k tomu vyjadřovat nebudeme,“ uvedl pro iDnes.cz mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev. 

Domů
Sdílet
Diskuse