Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
18. června 2024 v 9:05
Čas čtení 0:35

Britský herec Ian McKellen se zranil před očima diváků. Během představení spadl z jeviště

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Britský herec Ian McKellen se zranil před očima diváků. Během představení spadl z jeviště
Zdroj: New Line Cinema

Představitel čaroděje Gandalfa z trilogie Pán prstenů Ian McKellen byl v pondělí večer převezen do nemocnice poté, co se v jednom z londýnských divadel zřítil z jeviště.

Jak informuje stanice BBC, herec po pádu údajně volal o pomoc a vypadal, že má bolesti. Na místo okamžitě vyrazil personál divadla. K incidentu došlo během bojové scény v rámci představení Player Kings inspirovaného Shakespearovou hrou Jindřich IV

23. května 2024 v 11:41 Čas čtení 0:34 Brumbála a Gandalfa měl hrát stejný herec. Ian McKellen roli v Harrym Potterovi nakonec odmítl kvůli kritice Brumbála a Gandalfa měl hrát stejný herec. Ian McKellen roli v Harrym Potterovi nakonec odmítl kvůli kritice

Kvůli zranění herce se ruší úterní představení, do práce by se McKellen měl vrátit ve středu. Podle nejnovějších informací herec podstoupil vyšetření, které ukázalo, že by se měl rychle zotavit. Podle svého mluvčího je v „dobré náladě“. Do podobné situace se dostal již před pěti lety, kdy se zranil při běhu na vlak. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ian McKellen (@ianmckellen)

McKellen nedávno oslavil 85. narozeniny, i přesto se však se svojí profesí skončit nechystá. V minulosti si zahrál i v řadě filmů, objevil se například ve snímcích Hobit, X-Men, Kráska a zvíře či Da Vinciho kód. Celosvětově známým se stal díky hlavní roli v sérii Pán prstenů.

Domů
Sdílet
Diskuse