Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Barbora Adamkovičová
22. června 2024 v 11:00
Čas čtení 0:42

Aktivistky vnikly na britské letiště a chtěly poškodit soukromé letadlo Taylor Swift. Spletly si ho s jiným

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

Dvojice byla na místě zatčena.

Dvojice aktivistek vnikla na londýnské letiště Stanstead, kde poškodila dvě soukromá letadla a postříkala je oranžovou barvou. V té době tam měla mít své soukromé letadlo popová hvězda Taylor Swift, píše stanice BBC News.

16. června 2024 v 14:18 Čas čtení 0:29 Taylor Swift zadržovala slzy. Na velkolepém koncertě jásalo 60 tisíc lidí, zpěvačku to dojalo Taylor Swift zadržovala slzy. Na velkolepém koncertě jásalo 60 tisíc lidí, zpěvačku to dojalo

Ani jedno z poškozených letadel jí údajně nepatřilo

Dvojice z britské aktivistické skupiny Just Stop Oil byla podle policie na místě zatčena „pro podezření z trestného činu poškozování cizí věci a narušování provozu nebo užívání státní instituce“. Podle USAToday však ani jedno z letadel nepatřilo Taylor Swift. Mluvčí letiště se k situaci odmítl vyjádřit.

Popová hvězda se díky svému nadměrnému létání v rámci turné Eras Tour stala celebritou, která nejvíce znečišťuje planetu. Někteří se dokonce rozhodli sledovat její letadlo, aby odhalili množství emisí, které spotřebovává.

Domů
Sdílet
Diskuse