Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Anna Vondráková
26. září 2024 v 14:41
Čas čtení 0:33

MotoGP se v červenci vrátí do Brna. Pořadatelé zveřejnili předběžný kalendář

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
MotoGP se v červenci vrátí do Brna. Pořadatelé zveřejnili předběžný kalendář
Zdroj: wikimedie commons/Box Repsol/volně k použití

Celkem se pojede 22 závodů v 18 zemích.

České fanoušky jistě mile překvapí, že po pěti letech se série vrátí k nám. Na Masarykově okruhu se elitní jezdci představili naposledy v roce 2020. Ze šampionátu tehdy vypadl kvůli nedostatku financí, chyběly prostředky na zaplacení takzvaného zalistovacího poplatku i opravu okruhu.

Další novinkou šampionátu je zařazení Velké ceny Maďarska, tam se naposledy závod v rámci MotoGP jel v roce 1992. Pojede se na novém okruhu u jezera Balaton na konci srpna.

22. června 2024 v 8:30 Čas čtení 6:46 Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony
26. září 2024 v 13:01 Čas čtení 0:47 České drama na Netflixu porazil medvěd sjetý kokainem. Šílená komedie je nyní ke zhlédnutí České drama na Netflixu porazil medvěd sjetý kokainem. Šílená komedie je nyní ke zhlédnutí
26. září 2024 v 7:00 Čas čtení 0:31 KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni?

Série závodů odstartuje na přelomu února a března 2025 v Thajsku na okruhu Chang (Buriram) International a skončí ve Španělsku Velkou cenou Valencie. Celkem se šampionát pojede na pěti kontinentech. Celkem 12 závodů se uskuteční v Evropě.

Domů
Sdílet
Diskuse