Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 12. října 2024 v 10:03
Čas čtení 0:33

FOTO: Tančit bude spisovatel, kickboxerka i kuchařka. Podívej se, které páry ovládnou parket ve Stardance

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
FOTO: Tančit bude spisovatel, kickboxerka i kuchařka. Podívej se, které páry ovládnou parket ve Stardance
Zdroj: Česká televize / Jaroslav Trousil

V sobotu večer zamíří na obrazovky už 13. řada televizní soutěže Stardance.

V soutěži se tradičně utká deset párů tvořených známou osobností a profesionální tanečnicí nebo tanečníkem. Moderování se ujme duo Marek Eben a Tereza Kostková, kteří jsou s hvězdnou soutěží spojeni už od její premiéry v roce 2006. 

Jedním z favoritů letošního ročníku je herec Oskar Hes s partnerkou Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, která se v loňském roce vybojovala třetí místo s kajakářem Vavřincem Hradilkem.

Mezi další zástupce herecké branže patří Marta Dancingerová, které se na tanečním parketu ujme Martin Prágr, nebo Jana Paulová, která si zatančí s Robinem Ondráčkem. 

V hvězdné sestavě nechybí ani kickboxerka Martina Práčková s Dominikem Vodičkou, kuchařka a influencerka Chili Ta s Jakubem Mazůchem nebo zpěvačka Lucie Vondráčková s Lukášem Bartuňkem. 

Mezi další hvězdy letošní řady patří herec Filip Blažek, spisovatel Patrik Hartl, cyklista a paralympionik Jiří Ježek a zpěvák Ondřej Ruml. 

Prohlédni si letošní taneční páry: 

Filip Blažek a Adriana Mašková Marta Dancingerová a Martin Prágr Patrik Hartl a Tereza Prucková Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse