Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 14. října 2024 v 12:43
Čas čtení 0:31

Matka žáka na Zlínsku udeřila synovu učitelku do obličeje

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Matka žáka na Zlínsku udeřila synovu učitelku do obličeje
Zdroj: TASR/František Iván

Učitelství možná budeme muset brzy zařadit na seznam rizikových povolání. Někteří rodiče totiž konflikty už nedokážou řešit jen slovy.

„Jednalo se o bezprecedentní chování vůči pedagožce. Podobný incident ve Zlíně nepamatujeme,“ uvedl dle serveru Novinky zástupce velitele Městské policie Zlín Pavel Janík. Můžeme jen doufat, že útok naštvané matky ani do budoucna nikoho motivovat nebude.

14. října 2024 v 11:48 Čas čtení 0:13 AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po dívce v ohrožení. Ráno odešla a nechala za sebou dopis na rozloučenou AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po dívce v ohrožení. Ráno odešla a nechala za sebou dopis na rozloučenou

Hlídka do školy vyrazila hned po osmé hodině ranní, zavolali ji zástupci školy. Ředitelka telefonicky operačnímu důstojníkovi potvrdila, že došlo k útoku jednoho z rodičů na vyučující.

Do budovy se žena dostala, jelikož měla předem sjednanou schůzku s ředitelkou. Útok ale prý plánovaný nebyl. „O několik minut později strážníci zjistili, že k fyzickému útoku došlo na chodbě školy. Pětačtyřicetiletá žena před svědky udeřila do obličeje o čtrnáct let starší pedagožku,“ dodal Pavel Janík.

Případ byl klasifikován jako přestupek proti občanskému soužití, v případě prokázání viny bude žena muset zaplatit pokutu ve výši 20 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse