Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
včera 16. října 2024 v 11:08
Čas čtení 0:40

Donald Trump na předvolebním mítinku místo odpovídání na otázky půl hodiny tancoval. Harris pochybuje o jeho duševním zdraví

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Donald Trump na předvolebním mítinku místo odpovídání na otázky půl hodiny tancoval. Harris pochybuje o jeho duševním zdraví
Zdroj: TASR/AP/Joe Maiorana

Nezvyklý průběh měl předvolební mítink exprezidenta USA a republikánského prezidentského kandidáta v listopadových volbách Donalda Trumpa.

Na programu předvolebního shromáždění, které se uskutečnilo v pensylvánském městě Oaks, mělo být odpovídání na dotazy publika. Místo toho se však 78-letý politik před davem lidí 40 minut pohupoval do rytmu několika známých písní, mezi nimiž nechyběla skladba YMCA od Village People, Nothing Compares to You od Sinéad O`Connor či Ave Maria v podání italského operního pěvce Luciana Pavarottiho. 

Na záběry z akce, které se začaly rychle šířit na sociálních sítích, reagovala i Trumpova soupeřka Kamala Harris, která ironicky vyjádřila obavy o exprezidentům duševní stav. „Doufám, že je v pořádku,“ napsala na X. 

8. října 2024 v 13:05 Čas čtení 0:36 Elon Musk: Pokud Trump prohraje, jsem v prd*li a půjdu sedět Elon Musk: Pokud Trump prohraje, jsem v prd*li a půjdu sedět

Jak informuje deník The Guardian, bizarnímu průběhu akce předcházela nešťastná událost, kdy kvůli velkému horku omdleli dva lidé v publiku. Exprezident na to reagoval svérázně. „Ti dva lidé, kteří omdleli, jsou vlastenci. Máme je rádi. A díky nim jsme skončili se skvělou hudbou, že?,“ nechal se slyšet. 

Zpět
Sdílet
Diskuse