Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
20. dubna 2023 10:02
Čas čtení 0:31

Ke konci týdne se vrátí jarní teploty, v neděli však přijde zlom. Podívej se, jak bude o víkendu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ke konci týdne se vrátí jarní teploty, v neděli však přijde zlom. Podívej se, jak bude o víkendu
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Podle ČHMÚ čeká poslední dny tohoto týdne oteplení. Teploty dosáhnou až 20 °C. Zlom však přijde v neděli, kdy dorazí studená fronta.

Čtvrteční ráno je chladné, v Krkonoších nebo Krušných horách teplota klesla až na –⁠5 °C. Informuje o tom ČHMÚ prostřednictvím Twitteru. Pod nulou bylo i v Karlových Varech nebo Plzni. Ve středních polohách jižních Čech může během rána i nasněžit. Nejvyšší čtvrteční teploty budou mezi 13 až 17 °C.

Zlom však přinese odpoledne, kdy se začne postupně vyjasňovat. Pátek a sobota budou slunečné, nebe případně zakryje pouze krupovitá oblačnost. Teploty se vyšplhají až na 20 °C. V neděli však od západu přijde studená fronta, která teploty opět sníží.

19. dubna 2023 6:00 Čas čtení 3:18 Ani ty, ani Teri Hodanová nemusíte žít jako Greta Thunberg, abyste v péči o klima nebyli za pokrytce Ani ty, ani Teri Hodanová nemusíte žít jako Greta Thunberg, abyste v péči o klima nebyli za pokrytce
Domů
Sdílet
Diskuse