Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
22. května 2023 19:11
Čas čtení 0:42

Policie navrhla obžalovat muže, který provrtával pneumatiky aut s ukrajinskými značkami. Hrozí mu až 3 roky vězení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie navrhla obžalovat muže, který provrtával pneumatiky aut s ukrajinskými značkami. Hrozí mu až 3 roky vězení
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Muž takto poničil dvě desítky aut, která byla zaparkována v Praze 8 a 9. Za poškození cizí věci spáchané kvůli národnostní příslušnosti mu hrozí až tři roky vězení.

Muž od poloviny loňského dubna do začátku září zničil vrtákem 35 pneumatik u dvou desítek aut, která měla ukrajinské poznávací značky. O jeho činu jsme tě již loni informovali„Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie ukončili vyšetřování případu a na Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 8 podali návrh na podání obžaloby,“uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

22. května 2023 15:21 Čas čtení 0:48 Na Benešovsku havarovala cisterna s leteckým benzinem, silnice na Tábor je uzavřena Na Benešovsku havarovala cisterna s leteckým benzinem, silnice na Tábor je uzavřena


Muž poškozoval pneumatiky vrtákem nasazeným v akuvrtačce z boční části tak, aby je nebylo možné opravit. Obviněný spáchal škodu za více než 100 tisíc korun. Kriminalisté ho těsně po jednom z činů zadrželi a muž se následně přiznal. Stíhání bylo vedeno na svobodě. Teď mu za poškození cizí věci spáchané na věci někoho jiného pro jeho národnostní příslušnost hrozí až tři roky za mřížemi. Informuje o tom server iDnes

Domů
Sdílet
Diskuse