Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
27. května 2023 12:02
Čas čtení 0:31

WhatsApp dostane novou užitečnou funkci, kterou uživatelé chtěli už roky. Vývojáři novinkou potěšili miliony lidí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Aktualizace by měla být dostupná za pár týdnů.

WhatsApp přichází se změnou, kterou uživatelé od vývojářů žádali dlouhá léta. V nejnovější verzi aplikace, která zatím není dostupná, už nebudeš muset s ostatními uživateli sdílet své telefonní číslo.

Nově budeš moci sdílet pouze jméno či přezdívku, podobně jako na Facebooku či Instagramu. Funkce bude užitečná zejména pro ty, kteří neradi cizím lidem prozrazují své telefonní číslo, informuje Wabetainfo.

26. května 2023 11:00 Čas čtení 4:10 Velká mapa životních nákladů v ČR: Z průměrné mzdy zůstane nejméně lidem v Brně. Jak je na tom tvůj kraj? Velká mapa životních nákladů v ČR: Z průměrné mzdy zůstane nejméně lidem v Brně. Jak je na tom tvůj kraj?

„S možností vybrat si uživatelské jméno budou mít uživatelé WhatsAppu příležitost přidat do svých účtů další úroveň ochrany osobních údajů. To znamená, že místo spoléhání na telefonní čísla při identifikování kontaktů si budou moci uživatelé zvolit jedinečné a zapamatovatelné uživatelské jméno,“ informují vývojáři.

Nová aktualizace zatím není k dispozici. Vývojáři však slibují, že v blízké budoucnosti by ji mohli začít testovat první uživatelé. Přístupná pro všechny by měla být v příštích týdnech.

whatsapp
Zdroj: wabetainfo.com
Domů
Sdílet
Diskuse