Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
4. července 2023 10:45
Čas čtení 0:40

Zuckerberg chce vyhrát nad Muskem. Za pár dní spustí novou sociální síť, která má přetáhnout miliony uživatelů z Twitteru

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zuckerberg chce vyhrát nad Muskem. Za pár dní spustí novou sociální síť, která má přetáhnout miliony uživatelů z Twitteru
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain

Aplikace Threads by měla být přímou konkurencí Twitteru.

Společnost Meta přichází na trh s novou aplikací, kterou chce konkurovat sociální síti Twitter. Aplikace Threads bude přímo propojena s Instagramem a pro uživatele by měla být bezplatná, píše BBC.

Threads bude podobně jako Twitter diskusní platformou. Nezačíná však od nuly. Propojením s Instagramem získá přístup k milionům účtů a dat.

28. června 2023 11:00 Čas čtení 3:33 Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm Elon Musk slaví narozeniny. Vybrali jsme 6 nejbizarnějších faktů o něm

„Threads je místo, kde se setkávají komunity, aby diskutovaly o všem, od témat, na kterých vám dnes záleží, až po to, co bude trendy zítra,“ uvádí se v popisu aplikace, která je již dostupná v App Store.

Threads
Zdroj: Meta

Má šanci konkurovat 

Podle obrázků z aplikace je nová platforma s Twitterem téměř identická. Experti navíc předpokládají, že díky prostředkům Mety má největší šanci konkurovat Twitteru Elona Muska.

2. července 2023 10:11 Čas čtení 1:07 Elon Musk ohlásil další omezení Twitteru. Bez ověřeného účtu uvidíš jen 1000 příspěvků za den Elon Musk ohlásil další omezení Twitteru. Bez ověřeného účtu uvidíš jen 1000 příspěvků za den

Mark Zuckerberg přichází s konkurenční aplikací v období, kdy Muskovy další změny na Twitteru vyvolaly u uživatelů a uživatelek opět velký odpor. Musk se snaží uživatelstvo přesvědčit, aby si předplatilo službu Twitter Blue. Aktuálně proto omezil počet příspěvků, které si lidé mohou prohlédnout zdarma. Aplikace Threads na Instagramu bude spuštěna 6. července, uvádí The Guardian.

Domů
Sdílet
Diskuse