Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
11. srpna 2023 18:04
Čas čtení 0:56

Průvod Prague Pride vyvrcholí koncertem zpěvačky LP

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Průvod Prague Pride vyvrcholí koncertem zpěvačky LP
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití

LP zazpívá v sobotu 12. srpna na Rainbow stagi v Pride Parku.

Sobotní průvod Prague Pride bude mít opravdu skvělou tečku. Průvod dorazí z Václavského náměstí až na Letnou, kde bude stát Pride Park s hudebním programem na šesti různých stagích. Na Rainbow stagi si organizátoři přichystali překvapení. Vystoupí tam totiž populární americká zpěvačka LP. 

9. srpna 2023 15:00 Čas čtení 4:10 Nechal jsem si udělat drag make-up a stal se na den princeznou. Zemřelo moje mužství? Nechal jsem si udělat drag make-up a stal se na den princeznou. Zemřelo moje mužství?

LP na Prague Pride natočí i klip k nové písni

Autorka megahitu Lost On You v Praze aktuálně natáčí klip k jedné ze svých písní pro nové album Love Lines. Na Instagramu se například objevilo video, které zachycuje zpěvačku při natáčení u Lennonovy zdi. Podle serveru Novinky.cz se bude točit i v prostředí Pride Village na Střeleckém ostrově a v Pride Parku na Letné. Samostatný koncert pro Prague Pride pak odehraje v sobotu v 18:45.

„Ohromně nás překvapilo, když se nám ozvala produkce LP, že by právě na Prague Pridu chtěla natočit svůj klip. Je to pro nás velká čest, souzníme s postoji LP ke queer a ženským právům a máme radost, že můžeme účastnictvu Prague Pridu zprostředkovat takový zážitek,“uvedla ředitelka festivalu Kamila Fröhlichová.

11. srpna 2023 12:10 Čas čtení 4:41 Manželství, muž a žena. Klíčová slova, která nás vrátí před rok 89, nebo konečně posunou mezi civilizované země Manželství, muž a žena. Klíčová slova, která nás vrátí před rok 89, nebo konečně posunou mezi civilizované země

LP, která se sama řadí k LGBTQ+ lidem, Prahu miluje. Letos v květnu tu natáčela klip k singlu One Like You. Koncertovala tu naposledy loni v září. Kromě vlastních hitů, jako jsou už zmíněné Lost On You nebo Girls Go Wild, napsala také řadu písní třeba pro Cher, Christinu Aquileru, Celine Dion, Backstreet Boys, Ritu Oru nebo Rihannu.

Kompletní program a vše podstatné k Pride Parade najdeš na oficiálních stránkách

Domů
Sdílet
Diskuse