Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
6. října 2023 v 13:25
Čas čtení 0:27

VIDEO: Dva muži stříleli v pražském metru. Policie je zpacifikovala

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Mladí muži ohrožovali airsoftovou kopií pistole Glock cestující v pražském metru na lince C. Ve večerních hodinách je na stanici Muzeum zadrželi policisté.

V pátek 29. září kolem půl desáté večer policie zpacifikovala dvojici mladíků, kteří airsoftovou pistolí ohrožovali cestující již při jízdě ze stanice Pankrác. Na stanici Muzeum si policisté na oba pachatele počkali a jednoho z nich zadrželi. Pětadvacetiletý muž je obviněn ze spáchání trestného činu výtržnictví a může strávit až dva roky za mřížemi.

6. října 2023 v 9:18 Čas čtení 1:05 Babiš přemýšlí, jestli svrhnout Fialovu vládu. Poslal dopis prezidentu Pavlovi Babiš přemýšlí, jestli svrhnout Fialovu vládu. Poslal dopis prezidentu Pavlovi

„Tam oba vystoupili a i na nástupišti jeden z mužů kolem sebe stále mával pistolí a několikrát vystřelil do vzduchu a do prostoru před výtahy. Hlídka policistů oba muže za použití donucovacího prostředku namířené střelné zbraně okamžitě zpacifikovala a následně jednoho z nich zadržela,“ informoval o případu mluvčí policie Richard Hrdina.

Airsoftová verze pistole Glock byla na první pohled nerozeznatelná od originálu.

Domů
Sdílet
Diskuse