Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
20. listopadu 2023 16:40
Čas čtení 0:22

Letenky z Prahy do New Yorku pod osm tisíc! Víme, kde je seženeš

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Letenky z Prahy do New Yorku pod osm tisíc! Víme, kde je seženeš
Zdroj: Unsplash/Patrick Tomasso

New York z Prahy a zpět jen za osm tisíc. Před dvěma týdny spustily lavinu slev AirFrance-KLM a LOTu, levně si tak nyní do Ameriky zaletíš s většinou aerolinek. Kde jsou nejvýhodnější?

Nejlevnější zpáteční letenku z Prahy do New Yorku seženeš na serveru LEVEL za 316 eur (přibližně 7 900 korun). Cena platí na cestování v únoru, a máš v ní dokonce i velké zavazadlo. Informoval o tom server Honzovy letenky.

Levné zpáteční letenky do New Yorku pořídíš na období od prosince 2023 do jara 2024 skoro u všech aerolinek. Z běžných dopravců je levně najdeš například u AirFrance-KLM, British Airways spojených s American Airlines nebo u společnosti Lufthansa.

20. listopadu 2023 14:13 Čas čtení 1:03 Vyhozeného šéfa OpenAI Sama Altmana přijal Microsoft. Cena akcií raketově vzrostla Vyhozeného šéfa OpenAI Sama Altmana přijal Microsoft. Cena akcií raketově vzrostla

Za kolik můžeš letenky sehnat?

LEVEL: 7 900 korun
British Airways: 8 293 korun
Lufthansa: 8 789 korun
Anketa:
Využiješ tuhle akci a podíváš se do New Yorku?
Určitě! Už kupuju!
Ještě nevím, musím si to rozmyslet.
Nevyužiju.
Určitě! Už kupuju!
46 %
Ještě nevím, musím si to rozmyslet.
31 %
Nevyužiju.
23 %
Domů
Sdílet
Diskuse