Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
26. listopadu 2023 9:45
Čas čtení 0:48

Předpověď počasí: Česko čeká další ochlazení. Kdy bude sněžit?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čeká další ochlazení. Kdy bude sněžit?
Zdroj: TASR/Karin Ošvárthová

Příští týden meteorologové očekávají příliv studeného vzduchu. Teploty klesnou pod nulu a minimálně na horách tam zůstanou celý týden.

Již začátek týdne bude chladný, noční teploty až minus pět stupňů, na horách minus osm. Přes den teploměry neukáží více než tři stupně. Tlaková níže od severozápadu by podle předpovědi meteorologů mohla přinést trvalejší sněžení i do nížin. Úterní ráno a dopoledne by tedy mohly být obzvláště zasněžené a na horách v Čechách očekáváme slušné množství sněhu.

Nejchladněji bude v polovině týdne, kdy se v noci ochladí i na minus sedm až minus deset stupňů, ve čtvrtek večer nás čeká na většině území občasné sněžení. Foukat bude slabý až mírný vítr. Nejvyšší denní teploty ve středu i čtvrtek očekávají meteorologové kolem jednoho stupně, mohou však klesnout i pod nulu. 

3. května 2024 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

První adventní víkend hlásí oblačno až zataženo. V nižších a středních polohách se mají objevit srážky smíšené nebo dešťové, místy můžeme očekávat občasné sněžení. Teploty by se během dne mohly vyšplhat až na čtyři stupně. V noci klesnou na minus pět.

Domů
Sdílet
Diskuse