Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
11. prosince 2023 v 16:35
Čas čtení 0:18

Čech čelí překvapivému obvinění ze strany Ruska. Na čem se měl podílet?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čech čelí překvapivému obvinění ze strany Ruska. Na čem se měl podílet?
Zdroj: Unsplash/Michael Parulava/na voľné použitie

Rusové viní jistého „obyvatele ČR“ z pokusu o vraždu jejich vojáka, informuje ruská státní agentura TASS. Ruská Federální služba bezpečnosti (FSB) odhalila rozsáhlou síť spolupracovníků ukrajinských tajných služeb. Mezi nimi byl právě i dotyčný.

Jistý obviněný „obyvatel ČR“ žil nějakou dobu v Simferopolu na poloostrově Krym. Síť, kterou FSB odhalila, měla na Krymu plánovat útoky, sabotáže a atentáty na proruské úředníky i ruské vojáky. Tamější úřady v souvislosti s touto sítí odsoudily desítky lidí, informuje agentura Interfax.

„Všichni obvinění jsou ve vazbě, podávají přiznání a spolupracují při vyšetřování,“ citují Seznam Zprávy ruskou státní agenturu TASS, která informaci převzala z tiskového oddělení ruského vyšetřovacího výboru, jenž s FSB na případu spolupracuje.

11. prosince 2023 v 8:44 Čas čtení 0:41 Orbán se setkal se Zelenským. Jednali spolu o možném vstupu Ukrajiny do EU Orbán se setkal se Zelenským. Jednali spolu o možném vstupu Ukrajiny do EU
Domů
Sdílet
Diskuse